Ontsteking – meest voorkomende ziekte van het gastro-intestinale de snelweg

Ontsteking – meest voorkomende ziekte van het gastro-intestinale de snelweg . Deze conclusie, patiënten vaak voor zichzelf te vestigen samochki . Vaak kan weten , “ik janken over een theelepel, de ernst van de maag, waardoor ik ontsteking ,”

 

de term ontsteking wordt gebruikt voor het doel van aanduiding van verschillende volgens de beweging en de oorsprong van inflammatoire enskelet veranderingen slijmerige laag van de maag. Ontsteking wordt als een moeilijke diagnose beschouwd ” Kopen Avapro Generieke“.

 

Dat skelet veranderingen slijmerig maag, uitstrekt vanaf pathologie verlengen ( of terugwinning ) en naast atrofie ( afname van grootte ) van epitheelcellen slijmerige maag en het substitueren van de standaard klier om een vezelig materiaal ( hetzij mochalistuyu , dat voorheen kan zijn eigen secretoire functie niet uitvoeren ) en wordt gastritis genoemd, een ziekte die net zo goed voortgaat als een principe voor een lange tijd . Echter, ontsteking – deze morfologische sluiten ( sluiten , de aanwezigheid van middelen aanwezig skelet veranderingen ) en klinisch men kan geschieden asymptomatisch. En de volgende tekens kunnen bezitten . op

 

 

 

 

 

De eerste plot van de aanwezigheid van deze diagnose heeft de rol van pijnlijk disgenitalisme . Lijden – deze eerste en belangrijkste symptoom , die stoort patiënten meer in het algemeen, en gedwongen hun toevlucht nemen tot de dokter . Onwel verschijnen in de put ( of epigastrische) veld , ze verschijnen in de regel door 1,5-2 minuten na maaltijd , hebben alle kansen om zijn kritische krachtige of dom Press .

 

Ook heeft de rol van de zo genoemd dyspeptische disgenitalizm , dat kan worden getraceerd in een groot aantal patiënten . Bij de patiënten is er een gevoel van een brandend gevoel in de put van het veld ( of verbranding ) en atavisme zuur , iets dat wijst op een casting van de mannelijke maagslokdarm ( beweging ) naast alle kansen zijn braken en misselijkheid aanwezigheid exacerbatie.

 

Maar is in staat om zijn , en dus , wat moet de patiënt is er een groot aantal vorderingen , en het skelet veranderingen afwezig is , in welk geval het verslag over de multi-functionele dyspepsie.

 

Gastritis is verdeeld in sterk en permanent .

 

Acute gastritis

acute ontsteking – een scherpe etterende slijmerige laag van de maag, opkomende aanwezigheid van de impact van slechte kwaliteit voedsel , of het gebruik van bepaalde medicijnen . Een sterke ontsteking in zijn eigen volgorde is onderverdeeld in catarrhal, fibrineous, corrosive en phlegmonous.

 

Catarrale ontsteking – deze scherpe etterende slijmerige maag na eenmalig manieren van voedsel van slechte kwaliteit , regelmatig onjuiste voeding en ook krachtige stress.

Fibrine ontsteking ( difteritisch ) – sterke ontsteking , die wordt gekenmerkt door ontsteking van de difteritisch slijmerige maag. Blijkens aanwezigheid van ernstige besmettelijke ziekten , darminfectie kwikchloride, zuren.

Bijtende ontsteking (necrotische ontsteking ) – sterk ontsteking met necrotische transformaties van materialen , waarbij de aanwezigheid van geconcentreerde zuren of basen in de maag wordt gevormd . Phlegmonous ontsteking – ernstige ontsteking met ernstige purulente ontsteking van de maagwand. Er is de aanwezigheid van verwondingen, evenals de verergering van putjesziekte van de maag. Chronische gastritis Chronische ontsteking – stroom gedurende een lange tijd

 

 

inflammatoire destructie van slijmerige maag gaan tot het skelet omlegging en aandoeningen van de secretorische (zuur- en pepsinoobrazuyuschey), Slide en endocriene ( combinatie van spijsverteringhormonen) functies van de maag.

 

Indeling in verband met de achtergrond :

 

  1. pylori ontsteking ( ontsteking , de aanwezigheid van eventuele lichaam geopenbaard Helicobacterrylorі, spiraalvormige bacterie , die infecteert verschillendevan de maag en twaalfvingerige binnenkant ). De aanwezigheid van deze vorm van gastritis en het beginsel van besmetting inlaat afdeling van de maag (antrum, zie. Voorbeeld )

autoimmune ontstekingen torso maag

Chronische beweging -gastrit

straling, infectieuze ontstekingen et al. ( Niet geconjugeerd met Helicobacterrylorі)

Zhel

 

indeling van gastritis, duwen met species afscheiding

 

gastritis methoge uitscheiding

gastritis met een standaard afscheiding

gastritis met secretorische deficiëntie

Localization gastritis verdeeld over

 

antrale ( ontsteking van de pylorus of uitgaande tak . zie de afbeelding )

van de fundus ( ontsteking van de bodem van de maag)

pangastrit ( populaire ontsteking van het maag)

Diagnose van gastritis

In het geval van de eerste conclusie , pijn en / of een gevoel van ernst , de volheidmaag , boeren, brandend maagzuur zure , slechte gezondheid , moet onmiddellijk na het beroep van de arts , te wijten aan het feit dat de ontsteking is in staat verergeren pitting ziekte en met inbegrip van op handen en voeten maag.

 

In de eerste prioriteit bepaalt de arts het soort claims , de duur , het type voeding , de aanwezigheid van stress meubels .

 

Voor deze , om vast te stellen morfologische sluiting gastritis, en bovendien om vast te stellen in verband unit iemand met Helicobacterrylorі, moet voeren verschillende onderzoeken studies , zoals evenals : een endoscopisch onderzoek , ph-meter ( in staat om te worden gelegd in tussen de endoscopische studie een enkele handeling ), urease analyse van in helikobakterpilori PCR slijmerige maag- en duodenale binnenkant ELISA maandelijkse behoeve van de vaststelling antilichamen helikobakterpilori.

 

De meest significante manier bij de diagnose van ontsteking beschouwd endoscopische studie , de aanwezigheid van eventuele in de maag en de twaalfvingerige darm wordt op een speciale ballon ( microendoscopy ), uitgerust met een camera , met de steun van die het kijken naar de maag en duodenale darm.

Leave A Comment...

*